På luxbycsm.dk bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere under "vilkår, persondatapolitik".

FRI FRAGT fra 300,- til GLS Pakkeshop i Danmark. FRI FRAGT fra 500,- til Sverige, Norge og Tyskland Leveringstid 1-5 dage 14 dages fuld returret.
Forretningsbetingelser / Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra
luxbycsm.dk (Nordic Lux Design ApS). I det efterfølgende benævnt luxbucsm.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået
andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og luxbycsm.dk.

Fragt/porto:
Danmark. Fragtfri levering til nærmeste GLS Pakkeshop ved ordrer over 300 DKK. Ved ordrer under pålægges 39 DKK i porto.
Sverige. Fragtfri levering til nærmeste Schenker Ombud ved ordrer over 500 DKK. Ved ordrer under under 500 DKK pålægges 89 DKK i porto.
Norge. Fragtfri levering til privat adresse af Posten Norge ved ordrer over 500 DKK. Ved ordrer under 500 DKK pålægges 89 DKK i porto. Order til Norge er inkl. norsk told, da order til Norge sendes gennem norsk registreret selskab.

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger
disse med leverancen fra luxbycsm.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller
rådgivning fra luxbycsm.dk side, er denne af vejledende art. luxbycsm.dk
indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra luxbycsm.dk anses for sket, når forbrugeren har fået
varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS til pakkeshop nærmest din adresse eller oplyst erhvervsadresse.

Leverings tid:
Som udgangspunkt er varerne retur. Ellers står dette anført under de enkelte varer.
Varerne sendes inden for 1-5 hverdage.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt i luxbycsm.dk overgår til dig som forbruger på
leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra luxbycsm.dk, skal påberåbes
i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og
på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager
en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til luxbycsm.dk. Du kan som
udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har
fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed
afgrænset af den holdbarhedsperiode, luxbycsm.dk har stillet dig i udsigt.
Vi behandler kun reklamationer af varer købt i vores webshop. Skriv altid Web-ordrenr. på retursedlen.

Særlige forhold vedr. overfladebehandlingen på smykker skal flg. iagttages:
- Alle smykker er lavet af messing, som enten er forgyldt, forsølvet eller oxideret.
- Herudover er alle smykker overfladebehandlet (E-coated)
- Smykkerne lever op til EU krav f.s.v.a. indhold af nikkel, bly og cadmium.
- Størstedelen af smykkerne i webshoppen er bijouteri (Ikke massiv guld eller sølv). Hvor der er tale om ren guld eller sølv, er dette specificeret under produktbeskrivelsen. Det anbefales ikke, at personer med erkendt nikkelallergi eller lign. bruger bijotueri.
- Overfladen kan og vil blive slidt af ved meget og- eller forkert brug. Tag altid smykker af inden håndvask, bad, opvask m.v. Derfor er der ingen reklamationsret på belægningen.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- kreditkort og
- mobilepay

Alle priser i luxbycsm.dk - på web-adressen http://www.luxbycsm.dk -
er inkl. moms.

Fortrydelsesret
luxbycsm.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager
dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og
mængde, som den er modtaget. Skal returneres i original emballage.
I tilfælde af der er pålagt porto på ordren, tilbagebetales porto ikke.
Husk at skrive dit Web-ordrenr. på retursedlen.
Vi tager kun varer retur, som er købt i vores webshop. Ved fortrydelse af varer købt andetsteds, skal der rettes henvendelse til forhandleren.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
På luxbycsm.dk kan du bestille GLS returlabel. GLS returlabel kan kun anvendes til returneringer fra Danmark. Se vejledning under produktbeskrivelsen.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign.

Ombytning
I tilfælde af ombytning, sendes den nye vare fragtfrit.
Returnering af oprindelig vare er for din regning.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@luxbycsm.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på www.luxbycsm.dk, har vi brug for følgende
oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Person oplysningerne opgives til vores fragtfirma i forbindelse med udskrivning af pakkelabel samt at fragtfirmaet kan styre udkørsel af vores varer.
Vi anvender følgende firma til fragt.
DSV A/S og
GLS Denmark A/S

Personoplysningerne registreres hos luxbycsm.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den til enhver tid sidende direktør, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret – men er selvfølgelig sikret med firewall og kodeord.

Oplysninger afgivet til www.luxbycsm.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.luxbycsm.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.luxbycsm.dk via e-mail info@luxbycsm.dk.

Cookiepolitik

1. Generelt

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.
Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.
Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

2. Cookies
Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1 Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I hvor lang tid opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?
Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.
Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

2.5 Kontaktoplysninger
Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os:
”www.luxbycsm.dk”
Nordic Lux Design
Sverrigsvej 16
DK-8800 Viborg
+45 87 25 50 13
E-mail: info@luxbycsm.dk